Penguasaan Tanah dan Melayu di Tanah Melayu

Penguasaan Tanah dan Melayu di Tanah MelayuSerangan Subuh 1981 yang diketuai N.M.Rothchilds and Sons. Penolong hanyalah PM dan Syarikat Syarikat di Malaysia ketika itu.

Apa yang membolehkan Malaysia membeli Saham Guthrie di London tidak lain tidak bukan. Rothchild. The King of Manipulator dalam Saham dan Matawang.

Yes. Mahathir, PNB, Petronas, telah digunakan oleh Keluarga Rothchild untuk membeli Saham Guthrie dengan nilai tinggi. Asset Guthrie sebenarnya banyak tanah yang useless dekat Malaysia.

Kalau nak ikutkan sejarah. Kena patah balik time perang Inggeris dan Perancis. Zaman manipulasi semua saham di dua buah negara. Ni era 1600an. Rothchild menguasai 100% saham Di London Exchange dan juga di Perancis melalui perang. Ni zaman Napoleon. Dia bagi loan untuk kedua dua negara ni berperang. Siapa menang siapa kalah semua dia tibai.

Tentera Inggeris, Syarikat India Timur, dan lain lain semuanya datang dari dana yang sama. Rothchilds. Tanah yang dijajah akan diambil mereka dan dikenakan cukai tahunan.

Siapa yang percaya Guthrie ni diambil oleh orang Melayu. Saya ucap takziah lah. Cuba tengok pemilikkan tanah di Malaysia ni siapa yang pegang paling banyak.

Not you la. Them. Sebab tu kau kena bayar cukai. Kau semua sewa dengan Queen Elizabeth

Guthrie?

Hahaha. Ada orang cakap dapat free sebab jual balik asset dekat orang luar. Hahaha. Bukan dapat kat kau, orang luar yang beli balik.

Hahahahahaha.

Jangan bangga awal sangat. Dante Précieux

Contoh Tanah Yang Sudah di Kuasai Oleh Cina di Malaysia

error: Content is protected !!