Matlamat Rothschild, Susunan Langkah Demi Langkah, Manual Bagaimana Gerak Kerja Illuminati

2 views

Matlamat Rothschild, Susunan Langkah Demi Langkah, Manual Bagaimana Gerak Kerja IlluminatiIni antara matlamat2 Rothschild, susunan langkah demi langkah, panduan (manual) bagaimana gerak kerja Illuminati akan dilaksanakan, pada dasarnya ia memperlihatkan semua rancangan jangka panjang mereka.

Semua ini diambil dari buku panduan Illuminati :

1) Peperangan harus diatur, sehinggalah kedua2 pihak yg berperang bakal mengalami masalah hutang yg berat kemudian dianjurkan perdamaian setelah mereka menjadi lemah (tidak lagi berupaya) utk mengawal kedaulatan wilayah masing2..

2) Setiap ahli mason perlu menggunakan kekayaan yg ada untuk menentukan “calon” yg dipilih dan tempatkan di pejabat awam. Taat kepada tuntutan mereka (ahli) dan gunakan mereka (calon) sebagai bidak dalam percaturan orang2 di belakang layar. Penasihat harus dipelihara dan dilatih sejak kecil utk menguasai urusan dunia.

3) Mengawal akhbar dan media.

4) Agen akan muncul ke hadapan selepas mencetuskan kacau bilau dan bertindak pula dgn lagak sebagai penyelamat orang awam.

5. Wujudkan kemelesetan industri dan kepanikan / kegawatan kewangan, pengangguran, kelaparan, kekurangan makanan dan gunakan keadaan ini sebagai alat utk menguasai orang ramai atau para perusuh dan kemudian gunakan perusuh ini utk menghapuskan semua penghalang.

6. Gunakan cukai yang tinggi dan wujudkan persaingan yang tidak sihat untuk membawa kehancuran ekonomi dengan menguasai bahan mentah. Aturkan pergerakan para pekerja dan biayai pesaing mereka.

7. Membina kekuatan persenjataan melalui pasukan Polis dan Tentera utk melindungi kepentingan kita.

8. Ahli dan pemimpin-pemimpin kerajaan sedunia (OWG) akan dilantik oleh pengarah.

9. Undang-undang Nasional dan Antarabangsa perlu digunakan utk menghancurkan peradaban, memperhamba dan mengawal orang ramai.

10. Mengawal, menentukan siapa yg akan mendapat publisiti di majalah berita utama, dan di televisyen.

11. Memberikan bahagian besar wang yg perlu di universiti untuk operasi braindwashed… Pendidikan mempengaruhi nilai2 agama bangsa kita.

12.Menyediakan sumber dana kepada universiti2 utk menjalankan kegiatan pendidikan seperti mengendalikan The Union Theological Seminary yg membincangkan unsur2 logika dengan kepercayaan sehingga menjerumuskan golongan cendekiawan ke arah pemikiran yg akhirnya tidak mendukung fahaman keagamaan, ia adalah strategi brain-wash.

13) Menentukan siapa yg berhak diketengahkan melalui media atau dijatuhkan melalui media di Amerika dan Eropah.

14.Mengawal pergerakan media, bank dan kerajaan, tetapi tidak memiliki firma media, bank atau menduduki kerusi kerajaan.

15. Menubuhkan house (kerajaan) baru iaitu Israel.

16. Melatih ramai agen2 diseluruh negara bagi memporak-perandakan sesebuah negara dan menjayakan misi2Freemason.

17. Menjadikan pemimpin-pemimpin negara tersebut sebagai BONEKA, supaya Keluarga Rothschild dapat berada di belakang tabir..

18. Anjurkan gerakan Liberalisme (hancurkan keagamaan)

19. Gunakan idea “kebebasan” utk mewujudkan pertentangan atau krisis antara kelas dlm masyarakat

20.Galakkan masyarakat supaya cenderung utk merusuh (secara psikologi) sebagai satu cara menguasai mereka.

21: Pergunakan alkohol, dadah, rasuah dan segala bentuk maksiat secara sistematik utk merosakkan golongan belia.

22: Gunakan slogan-slogan hebat seperti hak asasi, kebebasan, persaudaraan sebagai pegangan / tuntutan rakyat jelata dalam peperangan psikologi

23: Kendalikan penipuan secara sistematik, dgn menggunakan “slogan” secara lantang dan ungkapkan janji manis kepada masyarakat bahawa mereka bakal nikmati kebebasan dan hidup mewah walaupun semua itu adalah palsu

24. Rancang dgn teliti utk sesuatu resolusi, bincangkan halacara pertempuran di jalanan, aturkan mana2 yg perlu utk mempercepat kejayaan menguasai penduduk.

25: Menyusup ke semua kelas dan lapisan masyarakat dan kerajaan utk tujuan menipu, memperkotak-katikkan dan rosakkan golongan muda dgn mengajar teori, demokrasi dan prinsip2 yg kita tahu adalah palsu.

26: Cipta wabak penyakit dan sebarkan pada skala2 tertentu.. Galakkan masyarakat supaya cenderung dgn perubatan moden,pil2 dan ubat-ubatan hospital dan farmasi ciptaan kita. Gunakan kerajaan dan para doktor utk capai matlamat kita.

27: Memberi sokongan dan membenarkan penggunaan ubat-ubatan dadah dan kimia, dan memfilemkan pornografi sebagai seni. Jadikan ianya diterima secara terbuka dan normal bagi masyarakat.

28: menyusup masuk dan menumbangkan semua kerajaan dan bekerja dari dalam bagi menghancurkan integriti kedaulatan sesebuah kerajaan.

29: Meruntuhkan sesebuah kerajaan, musnahkan negara2 dunia dengan mewakilkan kepada USA dan PBB seperti Iraq, Afghanistan, Mesir, Libya, Syria dan Arab Saudi.

30: Membentuk Pemerintahan Dunia Baru melalui Vatican dan gereja2 syaitan, dan sistem kawalan dibawah pemerhatian kita..

========================================================================================================

KESIMPULAN

Negara dunia mengikut telunjuk PBB, manakala PBB mengikut Amerika, Amerika ditadbir oleh Obama, Israel ditadbir oleh Benjamin Netanyahu, manakala Obama dan Netanyahu tunduk kepada arahan Roth.

Kemudian Roth menurut arahan siapa?

sudah tentu tuhan mereka, Dajjal & Iblis..

Pendedahan! Video Latihan Untuk Ahli Illuminati. (embed Malay sub) 360p

https://www.youtube.com/watch?v=Hd4cg9h_eD0&feature=youtu.be

Gallery for Matlamat Rothschild, Susunan Langkah Demi Langkah, Manual Bagaimana Gerak Kerja Illuminati