Kisah “secret government” Dalam Malaysia

2 views

Kisah "secret government" Dalam Malaysia

Luahan dari seorang kenalan ‘otai’…

Tuan pernah dengar pasal SMASUM?

dah berbelas tahun sy simpan rahsia ni..

SMASUM x salah sy telah wujud sejak 1993 rasanya

Masa tu penaungnya adalah Mahathir.

SMASUM ni shortform bg Sekolah Menengah Agama Sains Universiti Mewah..

Nama mcm sebuah sekolah tapi…

Ia adalah institusi yg tersohor peringkat antarabangsa.. Nama bg semua gabungan sekolah2 sains..

Sekolah2 agama….

Dan universiti2 seluruh malaysia

Di dalamnya sekuriti adalah terlalu ketat dan merupakan klasifikasi Rahsia Besar kerajaan…

Org2 awam xkan kenal dan tahu hal ni cuma di peringkat international sahaja yg terkenal

Di peringkat antarabangsa ia adalah institusi no. 1

Tapi dirahsiakan dan diletakkan university oxford yg mendahuluinya..

Sbb org2 yg terpilih yg pernah belajar di situ syarat ketatnya mesti bersumpah dgn atas nama quran bg yg beragama islam.. X boleh sama sekali pecah rahsia ni

Tatacara utk mengangkat sumpah pun boleh kata ‘berat’ jugaklah…

Seolah rahsia ni mesti disimpan smpai ke mati…

Smasum sebuah institusi pelajaran bg pelajar2 yg melepasi intelek yg cemerlang dan utk budak2 yg betul2 cerdik dlm akademik..

Tapi yg menjadi terkilan israel (dari PM yitzhak rabin klo x salah) dan sekutunya amerika sejak dari bill clinton pernah melabur besar utk smasum ni

Maknanya pelajar2 dari israel pon ada belajar di sini

Smasum bukan sekadar tempat instusi pelajaran tapi juga tempat markas militari ketenteraan yg tercanggih dunia…

Klo kita tengok mahathir x gentar dgn israel sbb dia dah ada ‘intelligent service’ seumpama CIA yg melindungi presiden ibaratnya

SMASUM ni terletak di hulu kajang.. Dan rupa di dalamnya spt sebuah pekan kecil termasuk ada bandar bawah tanah..

Bandar bawah tanah ni seumpama bunker bg persediaan menghadapi perang besar nanti, mungkin juga WW3

Tuan pernah dgr pasal isu patung emas buddha yg disimpan di kediaman mahathir dulukan?

Isu ni pernah timbul dlm akhbar harakah tahun 1997 masa malaysia sdg menghadapi kegawatan ekonomi..

.

Sy cerita pasal patung emas buddha (rizab emas malaysia).. Bank Negara Malaysia.. Pelaburan israel dan amerika ke dlm malaysia.. Pusat ketenteraan canggih yg meliputi penggunaan satelit perisikan.. HAARP.. menggunakan khidmat pelajar SMASUM di bawa ke pengkalan kapal pesawat semasa perang di Iraq tahun 2003 dan bermacam-macam lg sebenarnya banyak berkait dgn SMASUM tuan..

Patung buddha semasa smpai di malaysia.. Dikawal ketat oleh petugas2 spt tentera dari SMASUM

Patung buddha tu ada sebahagiaannya dijadikan pintu gerbang utama masuk ke kawasan SMASUM.. dan di atasnya diletakkan panel elektronik “Selamat Datang Ke Sekolah Menengah Agama Sains Universiti Mewah (SMASUM) Malaysia”

Sy dapat tahu semua info ni dari rakan2 sy yg skg dah bekas SMASUM.. panjang ceritanya tuan… Semua maklumat sy banyak tahu drp mereka.. Utk pengetahuan tuan… Sekolah2 sains yg pernah sy sebut td.. Ia adalah di bawah SBP (sekolah berasrama penuh) dan kait dgn induk terbesar iaitu SMASUM..

Bandar bawah tanah mmg wujud di malaysia, ada satu laluan rahsia dari kediaman PM boleh terus ke smasum

Heheh… Klo nak google nak cari sumber jgn harap bro.. Nak search map pon xkan ada masuk data sbb kebanyakan yg bekerja kompeni2 syarikat berkaitan google, IT dan bermacam2 lg adalah kebanyakan dari bekas pelajar smasum sendiri

Saintis2 yg hebat yg mencipta alat2 an high-tech dlm mcm2 bidang termasuk projek HAARP juga adalah produk dari pelajar smasum.. Dan yg paling menyedihkan ada pelajar melayu yg mahir dlm pengendalian pesawat pejuang pon ada yg bersengkokol dgn zionist sepanjang perang di palestine, syria dan iraq

Dan yg menarik di sini.. Segulung sijil, diploma, ijazah, master dan PHD sungguh x laku sama sekali klo nak mintak pasaran kerja dlm malaysia sendiri.. Klo negara2 luar mmg excellent sbb smasum hanya diiktiraf di negara luar sahaja… Seolah2 dari awal lg kerajaan bodoh membuat perjanjian bg pengiktirafan modal insan terbaik hanya layak di luar tapi x bg domestik

Sungguh sy rasa begitu lega meluah apa yg terbuku di hati… Dan amat berminat dgn posting2 tuan tentang percaturan Illuminati.. Dan sbb tu sy terfikir…. Mmg Smasum sendiri diwujudkan dan dilaburkan oleh negara2 yg kuat freemason dan illuminati bg menghasilkan ‘produk’ pelajar2 yg akan menjadi org2 suruhan al-masih dajjal

Bro.. Sy ada teringat sorg public figure dari Smasum, dan apa yg sy tahu beliau ni pon mungkin masih jd pensyarah smasum

Public figure yg fasih dgn bahasa2 asing… Bro mungkin boleh membayangkan siapa dia

Cuba wiki dlm google mahadzir lokman ni…

Ada x keluar di mana dia sekolah dulu?

SMASUM? xkan keluar pasal info ni..

Kat KLCC ramai budak2 smasum cari mkn situ.. Meniaga ramai

Klo nak interview berpada2 skit sbb kebanyakan diorg agak kurang / x bg kerjasama klo nak cakap pasal smasum

Kerana diorg dah terikat dgn sumpah simpan rahsia besar…

Mana2 budak yg masuk belajar situ boleh kata jd lain mcm skit.. Lain mcm mana tu? Hehe

Agak sombong

Sbb maklumlah budak2 smasum kan IQ cerdik2..

org awam spt kita dan rakyat biasa kebanyakannya x akan didedahkannya kerana smasum ni adalah diklasifikasikan sbg Rahsia Besar bg kerajaan persekutuan… Hanya PM, YDP Agong, presiden2 negara luar dan org2 kenamaan tertentu sahje yg dibenarkan masuk… Boleh kata anak2 golongan elit, kaum kerabat diraja ada yg belajar di sini.

Pengarah yg terakhir sy kenal bernama Dato’ Alimin dan khabarnya beliau dah ‘cabut’ dari situ pd 2001/2002 kerana menghadapi tekanan yg kuat dari presiden George W.Bush utk dikerahkan pelajar2 dlm operasi perang di Iraq… Pentadbiran smasum terpaksa diambil alih dari pelajarnya sendiri yg masa tu dari kalangan muda umur 23 / 24… Dari kalangan rakan2 sy sendiri

Diorg jugak masa tu menghadapi cabaran berat dari ugutan PM israel bernama Ariel Sharon utk menggunakan pelajar dlm operasi peperangan.. Jika x dituruti smasum akan disekat dana.. Selepas menghadapi sekatan tersebut smasum menghadapi kekangan kewangan yg serius…

Mengikut sejarah, tapak Smasum ni dirampas secara zalim drp penduduk asal kampung2.. Dan dibagi pampasan secara x adil… Penduduk masa tu sgt marah dan membuat solat hajat kerana merasa mereka dizalimi… Sejak drp tu tapak smasum x pernah aman dan ada saja masalah walopun dari zahirnya.. ‘Bandar’ smasum kelihatan serba mewah.. Sesuai dgn namanya

Sy nak tambah pasal sub-urban yg seakan mcm bunker bila berlaku peperangan.. Dalam tu menurut info dari rakan sy… Di kiri kanan setiap laluan2 rahsia adanya bahgian sektor utk hospitality bersama dgn peluru2 missile yg canggih

Apa yg pasti jika Malaysia dilanda perang, menteri2 sarkis semua awal2 dah cabut lari pegi oversea.. mereka tak risau, selamat duduk dalam bunker bawah tanah bersama konco2 Roth..

Pernah dgr info pasal secret military singapore x?… Masa sy kursus biro tatanegara, fascilitator ada menceritakan di sebuah kebun kobis milik petani dan di bawah tanah sudah tersedia peluru2 berpandu… Tahu x muncung peluru tu di hala ke mana?…

Peluru tu telah bersiap sedia menghala ke semenanjung malaysia.

C/P dari FP Info Akhir Zaman

Gallery for Kisah “secret government” Dalam Malaysia